Vizită oficială! Ambasadorul Republicii Cehe la București s-a oprit la malul Dunării

explo 1000x200

Echipa de conducere de la Primăria Moldova Nouă a primit vizita ambasadorului Republicii Cehe la București, Halka Kaiserova. Întâlnirea a avut ca temă centrală comunitatea cehă din oraș.

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţial al Republicii Cehe la Bucureşti, Halka Kaiserova, a fost vineri oaspetele echipei de conducere de la Primăria Moldova Nouă. Aceasta a fost primită de edilul-șef Ion Chisăliţă, alături de viceprimarul Adrian Moiseş, city-managerul Lavinia Almăjan şi contabilul-şef Radmila Szekely.

S-a discutat despre comunitatea de cehi din Moldova Nouă, primarul prezentând câteva date privind demografia oraşului, dar și despre relaţiile foarte bune existente în interiorul comunităţii.

La rândul său, înaltul oaspete a apreciat pozitiv strânsa legătură a administraţiei locale cu comunitatea cehă, exprimându-şi speranţa că şi pe viitor aceste legături vor fi la fel de strânse.

Vizita Ambasadorului Extraordinar şi Plenipotenţial al Republicii Cehe la Bucureşti s-a înscris în periplul pe care aceasta l-a făcut în Clisura Dunării, cu scopul de a cunoaşte comunităţile cehe din această zonă a Banatului.

banner 970 x 250