Planurile USR în contextul câştigării Primăriei Moldova Nouă

banner publicitar

După ce a dat de înțeles că partidul din care provine nu are nevoie de alianțe, cel puțin cu PSD, ALDE sau Pro România, pentru câștigarea scaunului de edil-șef, liderul USR Moldova Nouă, Doina Vrăjitor, pe lângă faptul că își dorește o campanie electorală curată și de bun-simț, vrea fapte și proiecte concrete pentru cetățenii orașului de la Dunăre, nu vorbe goale livrate electoratului doar pentru asigurarea unui fotoliu cald pentru următorii patru ani.

Deși partid novice în cadrul spectrului politic de la Moldova Nouă, Uniunea Salvați România nu pierde speranța că va putea face față bătăliei electorale pentru șefia administrației publice locale care, cel mai probabil, va avea loc în toamna acestui an. Conștientă de faptul că fiecare candidat își va juca șansa în fața cetățenilor, șefa USR-iștilor de la malul Dunării consideră că acei candidați care nu au de gând să militeze pentru binele comunității ar face un mare bine să plece de bunăvoie acasă decât să le vorbească oamenilor despre basme, adică despre proiecte pe hârtie lăsate să zacă în sertare. Mai mult decât atât, aceasta creionează traiectoria pe care ar urma-o USR în cazul în care ar câștiga Primăria Moldova Nouă:

„Avem multe proiecte pentru Moldova Nouă și le vom prezenta în campania electorală. Important este ca toți cei care au promis sau promit ceva în campania electorală și nu reușesc să își onoreze promisiunile, trebuie să plece singuri acasă. Dacă mă întrebați de primele proiecte/măsuri, unul dintre acestea ar fi stoparea vânzării terenurilor din domeniul public către diferite firme sau persoane”.