Planurile lui Eugen Băleanu dacă va ocupa scaunul de edil la Moldova Nouă: „Mă veți găsi printre blocuri, printre oameni, la muncă”

Deși nu este de acord cu modul în care a început competiția electorală în orașul de la malul Dunării, piedicile întâmpinate de actualul primar vizavi de posibilitatea de a candida pentru un nou mandat generând doar ură și răzvrătire, președintele Partidului Verde și candidat pentru scaunul de edil este de părere că urbea de la Dunăre are nevoie să fie supusă unui proces de transformare radical, indiferent de cine va ieși triumfător după data de 27 septembrie.

„Indiferent de cine va câștiga fotoliul de primar, trebuie să se schimbe ceva. Moldova Nouă este un butoi gata să explodeze. Trebuie să dispară nebunia asta din Consiliul Local, dușmănia dintre oameni. Reorganizarea vieții sociale este punctul din care trebuie pornit.”, a subliniat Eugen Băleanu.

Încrezător că deține toate atuurile pentru a conduce administrația publică locală în următorii patru ani, omul de afaceri dă de înțeles că, dacă decizia electoratului va rezona cu dorința sa, acesta va renunța încă din primele zile la confortul biroului de primar pentru a fi în teren alături de oameni, întrucât exemplele de bună practică pleacă tocmai de la lideri, fapt care îi va motiva inclusiv pe cetățeni se nu mai încurajeze nemunca:

„Mă veți găsi printre blocuri, printre oameni, la muncă. Conferințele de presă le voi organiza la fiecare două săptămâni, asta dacă vrem normalitate în oraș. Voi apela la această metodă în detrimentul rețelelor de socializare, care nu fac altceva decât să instige la ură. Atâția ani de dușmănie între partidele mari ne-au modelat pe toți, iar asta trebuie să înceteze.”, a mai atras atenţia liderul verzilor din oraşul aparţinător Clisurii Dunării.

(E)