Planuri pentru 2018! Ce se va întâmpla cu taxele și impozitele caransebeșenilor anul viitor?

Criza financiară din bugetul municipiului Caransebeș nu-i împinge la măsuri extreme pe consilierii locali din urbea de pe Timiș și Sebeș.

Aleșii locali au aprobat în unanimitate ca taxele și impozitele locale să rămână anul viitor la același nivel ca în 2017. Pentru impozitul pe terenurile extravilane pentru anul 2018 se aplică delimitarea zonelor aprobată prin HCL 74 din 27 mai 2003. Caransebeșenii care achită tot impozitul în primul trimestru beneficiază de o reducere de 10% din valoarea totală.

Conform regulamentului pentru stabilirea procedurii și criteriilor de acordare în 2018 a facilităților fiscale, Consiliul Local va scuti de la plata impozitelor clădirile care sunt clasate ca monumente istorice, clădirile care furnizează servicii sociale, clădirile noi cu destinație locuințe realizate pe bază de credite, pentru următorii 10 ani, pentru stimularea investitorilor. Este redus cu 75% impozitul pe clădiri pentru persoanele care beneficiază de ajutor social și 30% din impozit primesc reducere persoanele care au contract de voluntariat.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Aceste reduceri se acordă doar proprietarului pentru bunurile proprii, iar scutirea sau reducerea o pot obține doar persoanele fizice care nu au debite restante către Consiliul Local și care depun toată documentația la registratura Primăriei.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/