1 Mai, condimentat cu mici. Cu accidente mici!

Un astfel de accident a avut loc, în această după-amiază, la ieșire din Reșița spre Caransebeș. Cauza producerii incidentului a fost una pe care polițiștii cărășeni o trec în top 3 atunci când vine vorba despre evenimente rutiere.

Mulți cărășeni au ales să petreacă ziua de 1 Mai în aer liber și, din fericire, până la această oră sărbătoarea nu s-a lăsat cu evenimente rutiere majore. Totuși, un incident minor s-a petrecut pe Drumul Național 58, la ieșire din Reșița spre Caransebeș. Din primele informații, un șofer de 55 de ani care circula dinspre Reșița a vrut să vireze la stânga, însă mașina lui a fost lovită în spate de un alt autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, care, se pare, nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare în mers. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, aceasta este una dintre principalele cauze care duc la producerea accidentelor rutiere, împreună cu nerespectarea regimului legal de viteză și neacordarea de prioritate.

În urma incidentului de astăzi, două femei, fiecare pasageră în câte o mașină, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

La testarea cu aparatul alcooltest a reieșit că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

tmc 640