Centrul Civic prinde viață! Bere la terasă și adrenalină pe skateboard!

Trist, pustiu și distrus astăzi, centrul Reșiței se pregătește de o transformare radicală. Primarul Nelu Popa gândește îndrăzneț și schimbă complet aerul de sub fostele furnale!

Reșița seamănă de multe ori cu un oraș părăsit și asta pentru că la Km 0 nu se întâmplă mare lucru. Mai mereu e pustiu, pavajul arată ca după bombardament, plimbatul cu bicicleta e sancționat de Poliția Locală, iar activitățile culturale sau recreative sunt limitate, deoarece lucrările făcute cu ani în urmă au fost atât de bine gândite încât totul să sfărâmă sub picioare. După ce a trezit la viață Văliugul, Nelu Popa gândește la fel și pentru centrul orașului. Am identificat granit de 60 mm grosime, de care se pune în piațete publice, care poate fi călcat și cu mașini. Vom începe să facem pe tronsoane Centrul Civic. Mai întâi, un tronson de câteva sute de metri pătrați. Ce a fost vechi, scoatem afară și înlocuim, la anul mai facem un tronson. Centrul e foarte vechi, dar va prinde viață”, a dezvăluit Popa din planurile sale.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ceea ce vedem astăzi în Timișoara, în Cluj, Sibiu sau Caransebeș, vom avea în scurt timp și în centrul Reșiței. Noul regulament pentru terasele din oraș e gata, însă a trebuit pus în dezbatere publică și abia apoi propus Consiliului Local. Totul va dura cam o lună. Schimbăm regulamentul, nu mai permitem umbrele cu reclame la bere și sucuri. Am preluat foarte multe informații din regulamentul de terase de la Timișoara și Cluj, l-am adaptat la Reșița. Vom face două insule de terase chiar în centrul orașului, care vor funcționa pe toată durata verii. În plus, vom face un skatepark în zona laterală de la Hotelul Semenic, pentru skateri și bicicliști, a mai spus primarul Reșiței.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/