PLANUL ROȘU activat în Caraș-Severin după un accident rutier! (UPDATE)

Un autocar cu 17 pasageri s-a răsturnat în această după-amiază pe drumul ce leagă localitățile Comorâște și Lățunași. Din cauza numărului mare de persoane implicate, la nivelul județului Caraș-Severin s-a activat planul roșu de intervenție.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 57, în jurul orei 16.00. În autocarul care circula dinspre Timișoara spre Oravița se aflau 17 persoane. Din primele cercetări, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și autocarul s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

leader board 728 x 90 px

6 persoane au ajuns la Spitalul Orășenesc Oravița, 3 dintre ele fiind transportate cu ambulanța SMURD, iar alte 3, cu ambulanța SAJ.

Din cauza numărului mare de victime, autoritățile au activat planul roșu de intervenție, care însă a fost dezactivat la ora 16.50. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauza accidentului.

UPDATE – vineri, ora 9.30

Polițiștii cărășeni au oferit informații suplimentare după accidentul produs ieri. Se pare că șoferul, un bărbat de 53 de ani, nu a consumat alcool înainte de a urca la volan. Dintre cei 6 pasageri transportați la spital, unul a fost rănit grav, iar alți 5 – răniți ușor, toți cu vârste cuprinse între 23 și 68 de ani.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.