FOTO. Carambol pe o arteră importantă de circulație din Timișoara. Șoferul care a produs accidentul ar fi suferit un infarct

Trei mașini au fost implicate într-un accident pe Calea Aradului, în Timișoara, joi dimineață. Polițiștii spun că e foarte probabil ca șoferul care a produs accidentul să fi făcut infarct la volan. O altă persoană rănită a fost transportată la spital.  

Șoferul de la care a pornit carambolul se deplasa pe Calea Aradului, dinspre Piața Consiliul Europei înspre strada Miresei. În apropierea intersecției cu strada Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar. A intrat pe sensul opus de mers și a lovit un al treilea autoturism.

„În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un gard. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, anunță IPJ Timiș.

leader board 728 x 90 px

Două victime au fost transportate la spital, ambele în vârstă de 37 de ani, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Una dintre cele două victime, șoferul care a provocat accidentul, a decedat ulterior, a anunțat IPJ Timiș. Acesta ar fi făcut infarct înainte de producerea accidentului.

Foto: Info Trafic jud. Timiș