FOTO. Carambol pe o arteră importantă de circulație din Timișoara. Șoferul care a produs accidentul ar fi suferit un infarct

Trei mașini au fost implicate într-un accident pe Calea Aradului, în Timișoara, joi dimineață. Polițiștii spun că e foarte probabil ca șoferul care a produs accidentul să fi făcut infarct la volan. O altă persoană rănită a fost transportată la spital.  

Șoferul de la care a pornit carambolul se deplasa pe Calea Aradului, dinspre Piața Consiliul Europei înspre strada Miresei. În apropierea intersecției cu strada Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar. A intrat pe sensul opus de mers și a lovit un al treilea autoturism.

„În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un gard. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, anunță IPJ Timiș.

Două victime au fost transportate la spital, ambele în vârstă de 37 de ani, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Una dintre cele două victime, șoferul care a provocat accidentul, a decedat ulterior, a anunțat IPJ Timiș. Acesta ar fi făcut infarct înainte de producerea accidentului.

Foto: Info Trafic jud. Timiș