Planul de afaceri care face ca Băile Herculane să redevină Perla Europei!

baile herculane
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Extinderea rețelelor de apă termo-salină și termo-sulfuroasă în toată stațiunea, eliminarea imixtiunii politicului și deblocarea marilor investiții înseamnă șansa reinventării stațiunii de pe Valea Cernei!

Salvată din mâinile șmenarilor, SC Hercules Băile Herculane SA urmează un plan bine gândit de redresare și dezvoltare care va sta până la urmă la baza renașterii celei mai apreciate stațiuni balneare din România. Administratorul judiciar Dan Pușcaș și directorul Alexandru Zirbău au regândit planul de afaceri al societății după jaful la care aceasta a fost supusă mai bine de 20 de ani, timp în care a fost deposedată de întreaga infrastructură HORECA. Tot ce i-a mai rămas e resursa minerală. Până la urmă, bunul cel mai de preț, apa termală cu efecte miraculoase. De aici, de la izvoarele de pe malul Cernei, începe reconstrucția Băilor Herculane.

„Ne dorim să avem deschidere către toată lumea, către Primăria Băile Herculane, către Consiliul Județean Caraș-Severin. Această stațiune nu este a mea, nu este a primarului și nu este a președintelui Consiliului Județean, este a României. A fost perla Europei și trebuie să redevină perla Europei.”, a spus  directorul Zirbău înainte de a prezenta câteva dintre problemele identificate pentru care trebuie găsită imediat rezolvare.

1000x100 (3)

„Sunt oameni care vor să vină să facă investiții, dar toată lumea stă în stand by. De ce? Din cauza politicului. Pentru că politicul e băgat peste tot. Primăria de aici nu gestionează cum trebuie situația orașului. Noi suntem o zonă turistică. Tineretul trebuie să revină în Băile Herculane. Zona 7 izvoare trebuie să fie una pentru cu tineret, atunci e nevoie de transport public. Ați văzut vreun autobuz să treacă pe aici?”, a spus directorul SC Hercules.

Dar principalul motiv pentru care Băile Herculane a ajuns atât de celebră în Europa e efectul miraculos al apelor termale. De izvoarele de pe malurile Cernei se leagă acum renașterea stațiunii. „Aici din nou trebuie să vină nemții, finlandezii, suedezii. Ne trebuie strategii de scurtă durată, zece ani, o viziune de medie durată, 20-25 de ani, și de lungă durată, pe 50 de ani. Proiectul nostru de rețea de distribuție apă e de scurtă durată. În cinci ani, Băile Herculane va avea apă în toate cotloanele. Este un proiect pe care trebuie să îl dezvoltăm în cel mai scurt timp posibil. Asta este viziunea noastră. Atât a mea, cât și cea a administratorului judiciar. Societatea nu se vinde, că vindem proiectul este o poveste. Societatea asta va ieși din reorganizare și va ajunge din nou ce trebuie să fie. Societatea nu va mai avea hoteluri, nu va avea piscine. De ce? Ca să fim un mediator între toți clienții. Toată lumea trebuie să aibă apă, și termo-salină, și termo-sulfuroasă.”, a mai spus Zirbău.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/