Plănuiau să asasineze un om de afaceri din Reşiţa. Astăzi cer să fie liberi!

Bogdan Bujor şi alţi trei membri ai grupării infracţionale pe care acesta o conducea vin în această dimineaţă în faţa magistraţilor Curţii de Apel Timişoara pentru a se verifica oportunitatea rămânerii lor în arest preventiv.

Tribunalul Caraş-Severin a emis săptămâna trecută mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Bogdan Bujor, Ciprian Rîpanu, Randi Tokar şi Sorin Şonea. Iubita liderului grupării, Florina Urziceanu, însărcinată în trei luni, a fost lăsată în libertate, având doar interdicţia de a păsări oraşul Reşiţa. Cei patru tineri au făcut recurs, calea de atac urmând a se judeca în această dimineaţă. În aceeaşi cauză au mai fost ridicaţi de mascaţi omul de afaceri Dan Mândriloiu şi garda de corp a acestuia, dar după ce au fost audiaţi de procurorii de la Crimă Organizată, ambii au plecat acasă.

Gruparea lui Bujor intenţiona să-l lichideze pe un afacerist local, căruia i-au distrus în prealabil două autoturisme de lux şi i-au spart geamurile apartamentului. Tokar şi Rîpanu, înarmaţi cu pistoale militare, au fost reţinuţi în timp ce pândeau victima pentru a pune în executare planul gândit de Bujor, după cum spun procurorii.