Plan diabolic marca PSD! Alina Gorghiu organizează riposta liberală

La începutul săptămânii viitoare vor fi audieri în comisii pentru miniştrii propuşi de Cabinetul Orban. Senatorul de Timiş Alina Gorghiu se teme de atacuri fără precedent din partea celor de la PSD şi spune că aceştia vor face tot posibilul să pună într-o lumină proastă miniştrii Cabinetului Orban.

Gorghiu vorbeşte chiar de un plan diabolic al celor din opoziţie de a discredita miniştrii. „Vreau să vă spun de acum că există un plan diabolic al celor de la PSD de a pune într-o lumină proastă miniştrii Cabinetului Orban. Ştiu foarte clar că miniştri ca Violeta Alexandru, Florin Cîţu, Ion Ştefan şi alţii din Cabinetul Orban vor fi ţinta unor atacuri fără precedent din partea celor de la PSD, însă vreau să vă anunţ că audierea miniştrilor nu este pentru noi o oportunitate de a intra într-o polemică cu PSD, ci este exact modalitatea prin care vom putea arăta publicului ce am reuşit să facem la guvernare în ultimele trei luni de zile şi vom prezenta pe larg adevărul despre ceea ce au găsit în momentul în care au preluat guvernarea de la PSD., a precizat senatorul PNL de Timiş.

Alina Gorghiu consideră că este foarte bine că a rămas aceeaşi echipă guvernamentală, pentru că fiecare ministru va şti să arate ce a găsit la Guvern. Senatorul îşi doreşte o ripostă mai dură din partea miniştrilor, incisivitate şi agresivitate. „Le cer să fie mult mai agresivi în comunicarea publică, pentru că sunt atât de multe neajunsuri pe care le-au găsit în prima zi de guvernare, încât nu ne ajunge un an întreg să comunicăm toate aceste lucruri. De asemenea le cer celor de la PSD să fie în sală, pentru că altfel domnul Ciolacu va trebui să le taie indemnizaţiile. Eu cred că un parlamentar care reprezintă electoratul din România trebuie să participe la şedinţă. Votezi sau nu votezi, obligaţia ta ca parlamentar este să participi la acele şedinţe., a punctat Gorghiu.

1000x100 (5)