Cu sau fără Luminiţa Jivan, primarul comunei Gârnic merge mai departe pentru încă un mandat

banner publicitar

Nicolae Tismănariu nu renunță la comunitatea din Gârnic, cea pe care o cârmuiește de aproape două decenii. În scurt timp, acesta va candida din nou pentru scaunul de edil-șef.

Deși în urmă cu câteva luni primarul comunei bănățene, Nicolae Tismănariu, a hotărât să facă un pas în spate, acesta renunțând atât la funcția de vicepreședinte al filialei județene PSD, cât și la șefia organizației locale social-democrate din Gârnic, edilul fiind nemulțumit de modul în care conducerea PSD Caraș-Severin a privit spre comunitatea pe care o conduce, social-democratul nu e totuși pregătit să plece acasă, deoarece consideră că le mai poate fi util oamenilor care i-au acordat încrederea timp de aproape patru mandate.

„Voi candida pentru încă un mandat, evident, pe listele PSD! Voi rămâne fidel partidului! Dacă nu am plecat pe vremuri, când eram forțat să trec, dar nu am vrut, acum nici atât. Voi face politica localității.”, a explicat Tismănariu pentru expressdebanat.ro.

Dacă a fost sau nu ofertat de alte partide politice, ținând cont de experiența sa în administrație publică și luând în calcul anumite clinciuri dintre acesta și conducerea județeană, primarul nu a negat propunerile venite din exterior, însă cum, probabil, după cel de al cincilea mandat, gândul retragerii din politică va fi tot mai aproape, Tismănariu vrea să plece din primărie cu fruntea sus.

„Au fost oferte, dar nu am dat curs. Mă aflu spre sfârșitul carierei politice pentru că nu am de gând să rămân în primărie până la adânci bătrâneți. Chiar sunt interesat să fac un pas în spate, pe viitor. E prea mult. Am peste 25 de ani de politică și cred că e destul. Încerc să ajut un tânăr să preia organizația, dar și frâiele primăriei.”, a mai ținut să transmită edilul comunei cărășene.