Nu e nicio pierdere! ALDE Caraș-Severin este o forță!

Deputatul Ion Tabugan, liderul ALDE în Caraș-Severin, a găsit partea plină a paharului în povestea dezertării mai multor membri ai organizației locale din Caransebeș!

Dumitru Matei, un politician care în niciun caz nu e la prima tinerețe, a lăsat șefia ALDE Caransebeș pentru a se alătura partidului condus de Victor Ponta și Ion Mocioalcă. N-a plecat singur, dar pentru Tabugan, care indiferent de partidul din care a făcut parte, a strâns voturile necesare care să-l trimită în Parlament, nu e vreo pierderere îngrijorătoare. 

„Dacă putem vorbi de pierderi, atunci trebuie să ne referim la pierderea a două sau trei persoane de valoare care s-au aflat alături de domnul Marian Corduneanu. Dumnealui e într-adevăr un om de valoare, a cărui plecare o regret. Domnul Matei, în schimb, care a făcut numai ce l-a tăiat capul și câțiva pensionari nu reprezintă vreo pierdere pentru ALDE Caraș-Severin, care este o forță. Tot dumnealui a inventat o funcție de președinte executiv, care la noi în partid, prin Statut, nu există”, a comentat Ion Tabugan. 

Liderul ALDE Caraș-Severin spune că tot răul aparent făcut acum de plecarea lui Matei e spre bine și asta pentru că are ocazia să dea organizația din Caransebeș pe mâna cuiva care chiar se poate ridica la nivelul partidului. „Cu acest domn Matei, organizația ALDE Caransebeș a obținut la alegerile europarlamentare doar 2,71 la sută, a adunat aproximativ 280 de voturi. A fost unul din cele mai mici scoruri obținute de ALDE pe orașe. Și din acest motiv spun că nu e vreo pierdere pentru noi plecarea dumnealui. Vom furniza surprize plăcute în perioada imediat următoare, vom fi și mai puternici!”, a mai spus deputatul Tabugan.