Piedone și lugojenii! O nouă formațiune a apărut în politica lugojeană: Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal PPU(SL)

Animația primului dintre cei doi ani electorali care urmează lasă urme în politica de pe malurile Timișului, astfel că după ani de letargie, tot mai multe filiale de partid apar în Lugoj.

Ultimul cu sediu oficial este Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal PPU(SL), care nu spune mare lucru, dar care îl are în frunte pe celebrul Cristian Popescu Piedone, fost inspector OPC și mai apoi primar de sector, demisionar după scandalul Colectiv.


Vineri, la inaugurarea sediului, pe lângă Cristian Popescu Piedone au mai fost prezenți, printre alții, Petru Mărginean, coordonatorul zonei de Vest, Raul Gordean, coordonatorul pe județul Timiș, dar și Amedeo-Giorgio Turcu, cel care va conduce filiala Lugoj. Optimismul și planurile îndrăznețe de viitor au predominat în întâlnirea de la Lugoj.

„Nașterea unui copil, atunci când părintele este prezent, nu este decât un prilej de mare bucurie. Mai avem un copil în plus. Nu un copil de întreținut, ci un copil care va crește pe picioarele lui. Cu siguranță, liderul din Lugoj va face ca acest sediu să prindă viață. Astăzi și-a luat botezul focului și suntem convinși că se va dezvolta foarte frumos. Vizăm bunăstarea și bunul trai al cetățenilor din orașul Lugoj. Vom fi alături de ei, prin proiecte, de la asistență juridică până la absolut orice”, a precizat Cristian Popescu.

Coordonatorul național spune că își dorește să facă o altfel de politică, una îndreptată spre nevoile oamenilor și tocmai de aceea interacționarea cu populația este esențială. Din acest motiv reprezentanții Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal au și ieșit pe teren, în mijlocul oamenilor, acolo unde au încercat să vadă care sunt problemele cu care aceștia se confruntă.