„Picătură cu picătură ajungem ca-n Hong Kong”

După 8 ani de așteptare, în sfârșit Stația de Epurare de la Jupa, care deservește municipiul Caransebeș, a fost dată în folosință.

Pe o vreme câinoasă, lapoviță și noroaie până în gât, mașinile oficialităților au început să vină una câte una, ultima – a lui Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, care a fost foarte scurt la momentul festiv. „8 ani v-a trebuit ca să o puneți în funcțiune?”, s-a mirat președintele, care i-a spus primarului Felix Borcean că, dacă Aquacaraș a terminat lucrările, Primăria are obligația să facă drumul de acces de la DN 6 până la Stația de la Jupa, un drum de circa 1 kilometru, spart, plin de gropi și de noroaie.

În final, fericit că a putut bifa o nouă lucrare, președintele Dunca a mărturisit: „Picătură cu picătură, până vom ajunge ca în Hong Kong”.

leader board 728 x 90 px

La eveniment au participat, printre alții, primarul Caransebeșului, Felix Borcean, viceprimarul Bebe Pasere, vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Isac, directorul Aquacaraș, Gheorghe Filipescu.