„Picătură cu picătură ajungem ca-n Hong Kong”

După 8 ani de așteptare, în sfârșit Stația de Epurare de la Jupa, care deservește municipiul Caransebeș, a fost dată în folosință.

Pe o vreme câinoasă, lapoviță și noroaie până în gât, mașinile oficialităților au început să vină una câte una, ultima – a lui Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, care a fost foarte scurt la momentul festiv. „8 ani v-a trebuit ca să o puneți în funcțiune?”, s-a mirat președintele, care i-a spus primarului Felix Borcean că, dacă Aquacaraș a terminat lucrările, Primăria are obligația să facă drumul de acces de la DN 6 până la Stația de la Jupa, un drum de circa 1 kilometru, spart, plin de gropi și de noroaie.

În final, fericit că a putut bifa o nouă lucrare, președintele Dunca a mărturisit: „Picătură cu picătură, până vom ajunge ca în Hong Kong”.

La eveniment au participat, printre alții, primarul Caransebeșului, Felix Borcean, viceprimarul Bebe Pasere, vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Isac, directorul Aquacaraș, Gheorghe Filipescu.