Am picat cum nu se putea mai rău!

HC Caraş-Severin şi-a aflat adversarul din turul secund al Cupei EHF la handbal masculin după o tragere la sorţi care s-a dovedit a fi cu ghinion.

Echipa pregătită de Aihan Omer va juca o dublă manşă cu o cunoştinţă mai veche, Kaustik Volgograd, primul meci fiind programat în 12 sau 13 octombrie. Dacă la prima întâlnire, care a contat pentru Challenge Cup, reşiţenii au avut câştig de cauză, eliminându-i pe ruşi şi câştigând ulterior trofeul, de data aceasta nimeni nu s-a bucurat la aflarea adversarului. Reşiţa nu mai are echipa din urmă cu câţiva ani şi nu poate emite pretenţii prea mari în Europa. O eliminare în faţa lui Kaustik nu ar fi o tragedie. Problema se pune însă altfel. O deplasare în Rusia presupune cheltuieli destul de mari, care s-ar fi dorit a fi evitate, în condiţiile în care clubul nu mai are aceeaşi susţinere financiară ca pe vremea UCMR-ului.

,,Ne vom interesa să vedem ce lot mai au, ce obiective, cum joacă şi atunci vom putea spune mai multe despre şansele noastre. Când am jucat în Challenge Cup a fost o surpriză neplăcută pentru ei faptul că i-am eliminat după ce pierdusem la ei”, a declarat Aihan Omer.