Picanterii din spatele shooting-ului Playboy de pe Cheile Nerei

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

O nouă bombă sexi s-a îndrăgostit de frumusețea Cheilor Nerei. Solista Tara a urcat pe coperta din această lună a revistei Playboy imortalizată în cele mai impresionante locații naturale din Caraș-Severin.

După ce vedete precum Lena Rohozneanu și Aurora Marchesani și-au etalat frumusețile de la mama natură în verdeața cărășeană, Tara a decis să-și facă debutul pe Chei.

Shootingul a durat două zile, iar locația principală în care frumoasa blondă s-a dezbrăcat de inhibiții a fost Cascada Șușara. „Pozele au fost făcute pe Cheile Șușarei, în mai multe locații, și am finalizat apoteotic la Cascada Șușara. Toată echipa a fost foarte încântată de frumusețile zonei. Shootingul a ținut două zile și am pozat atât pe Cheile Șușarei, în natură, cât și în curtea pensiuniii și în mai multe locații în Sasca Montană”, a explicat Radu Anderca, din partea Rocker‘s Challenge.

Pe lângă echipă Playboy, formată din fotografi și editori profesioniști, solista Tara și-a asigurat strălucirea cu o echipă numeroasă în spate. Hairstyle-iști, make-up artiști și stiliști s-au asigurat că frumusețea focoasei soliste este păstrată la maximă valoare în fotografiile sexy.

revista playboy tara coperta playboy tara

Colaborarea dintre cei care au pus bazele conceptului Rocker‘s Challenge și echipa Playboy a început cu doi ani în urmă. Impresionați de fumusețea sălbatică a cheilor de pe malurile Nerei, reprezentanții revistei pentru bărbați au bifat zona pe harta celor mai căutate locații pentru shootingurile incendiare. Chiar dacă a fost destul de dificil pentru Rocker‘s Challenge să stabilească o relație strânsă cu reprezentanții revistei pentru bărbați, lucrurile s-au materializat repede, iar shootingurile de până acum sunt doar începutul unei frumoase colaborări pe termen lung.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

A fost destul de dificil să stabilim contactul cu revista Playboy, dar ne-am împrietenit, iar ei sunt foarte încântați de zonă, le place să vină aici. Ca secrete din spatele cortinei, chiar dacă toată lumea se așteaptă ca sesiunile foto să fie o distracție continuă, totul este foarte obositor. Este foarte multă muncă depusă acolo”, a mai explicat Radu Anderca.

coperta playboy tara

Colaborarea dintre Rocker‘s Challenge și Playboy a avut un efect răsunător, vizat încă de la început de inițiatorii conceptului Rocker‘s. Chiar dacă targetul inițial la care s-au gândit odată cu primele sesiuni foto era unul regional, vedetele sexy au lărgit publicul la nivel național. Sute de români au devenit din ce în ce mai interesați de frumusețea naturii cărășene.

Urmărim să promovăm această zonă la nivel national, pentru că am observat că ne vin foarte mulți turiști din părți destul de îndepărtate ale țării. Am considerat că se cere că lărgim promovarea. S-a resimțit un impact după fiecare sesiune foto, pentru că astfel din ce în ce mai multă lume a aflat despre zonă și indirect despre noi”, a mai menționat pentru Express de Banat inițiatorul conceptului Rocker‘s.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/