Piața futuristă din Oravița, scoasă la licitație

explo 1000x200

Primăria Oravița are toate șansele să fie și anul acesta campioană la accesarea de fonduri europene. Piața agroalimentară este doar unul dintre proiectele pentru care s-a aprobat deja finanțarea.

Primarul Dumitru Ursu a insistat foarte mult pentru modernizarea pieței agroalimentare, precum și a celei de haine, ambele situate în zona gării, iar eforturile sale au dat până la urmă rezultate. Reabilitarea și modernizarea acestora sunt cuprinse într-un proiect cu finanțare europeană aprobată deja, în valoare de 1,3 milioane euro, în cadrul proiectului „Extinderea rețelei AgriCO în regiunea transfrontalieră Oravița – Bela Crkva”.

„Mi-am dorit foarte mult o piață modernă, astfel încât cetățenii orașului să-și poată face cumpărăturile, iar comercianții să-și expună produsele în cele mai bune condiții. Acum suntem în faza licitației, așteptăm să fie desemnat constructorul pentru a începe lucrările. Actuala piață va fi demolată, se va construi totul de la zero. Mă refer atât la piața agroalimentară, cât și la cea de haine”, a declarat primarul Dumitru Ursu pentru expressdebanat.ro.

banner 970 x 250