Piaţă dedicată exclusiv micilor producători din Timiş, Caraş-Severin şi Arad la Muzeul Satului Bănăţean

Producătorii locali vor fi promovaţi în această perioadă grea printr-o acţiune organizată de Consiliul Judeţean Timiş, în zilele de 20 şi 21 iunie, la Muzeul Satului Bănăţean. Evenimentul poartă denumirea de „Piaţa Micilor Producători şi este sub egida „OcroTim”, program iniţiat de Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

La eveniment s-au înscris peste 50 de mici producători din Timiş, Caraş-Severin şi Arad, iar piaţa se va desfăşura între orele 10.00 şi 18.00.

„Ne dorim ca iniţiativa să se adreseze exclusiv adevăraţilor mici producători de legume, fructe, panificaţie sau orice alt tip de alte produse locale din Banat. A fost gândită ca un sprijin în ceea ce priveşte desfacerea mărfii. Veniturile micilor producători au fost afectate considerabil de restricţiile de circulaţie. Piaţa de la Muzeul Satului este o punte de legătură cu timişenii, un impuls în activitatea de producţie locală.”, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Programul OcroTim, sub a cărui umbrelă stă şi acest eveniment, a fost conceput de preşedintele CJ Timiş şi are ca obiectiv principal relansarea socio-economică a judeţului, prin implementarea de măsuri concrete în opt domenii de activitate.