„Mă gândesc cu groază ce ne făceam dacă nu pleca doamna Dăncilă acasă!”

Candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, omul de afaceri Romeo Dunca, e mulțumit de măsurile luate de Guvernul Orban pe perioada pandemiei de COVID-19, chiar dacă afacerile sale au avut de suferit și era loc de mult mai bine. Mult mai rău ar fi fost pentru România cu PSD la guvernare!

„Nu se putea să nu fiu afectat atât timp cât economia, practic, a luat o pauză de aproape două luni. Am suportat, am trecut peste cu foarte multe neajunsuri, cu foarte multe probleme nou apărute. Am descoperit probleme noi pe care înainte nu le-am avut și suntem cel puțin amețiți ieșind din această situație. Nici nu știm măcar dacă am ajuns la mal sau nu. Cred că încă nu. Am trimis foarte puțini oameni în șomaj tehnic, am făcut niște rocade, am împărțit personalul în două, am mai trimis în concedii fără salarii câteva zile pe lună, 5 zile pe lună, 10 zile pe lună. Pentru că șoferii noștri, care au venit în mare parte din transportul internațional, două săptămâni de stat acasă nu putem spune că le-a prins chiar rău, au mai stat cu familiile.”, a explicat omul de afaceri cum a trecut prin stările de urgență și alertă.

În ciuda faptului că acum este liberal cu acte în regulă, Romeo Dunca i-a atins pe unii dintre miniștrii Cabinetului Orban. Și-a asumat riscuri, dar a făcut-o pe bună dreptate! Totodată, se întreabă cum ar fi gestionat o astfel de criză un guvern condus de Viorica Dăncilă. „Această problemă este nouă pentru România, este nouă pentru Europa, este nouă pentru întreaga lume. Eu zic că ne-am descurcat bine și mă gândesc cu groază ce ne făceam dacă nu pleca doamna Dăncilă acasă. Nu vreau să fi fost în pielea celor care au gestionat această situație pentru că românii în general sunt foarte greu de împăcat. Indiferent ce faci, cineva strigă, indiferent de ce măsură ai lua, cineva e nemulțumit. Eu consider că măsurile au fost bune, dovadă e că nici impactul nu a fost așa de mare. Față de ceea ce s-a întâmplat în Europa, rezultatul vizavi de numărul de morți și de numărul de îmbolnăviri eu cred că a fost ținut într-un fel sub control.”, a mai spus Dunca.