Pfeiffer scoate oamenii în stradă! De fapt, în şanţuri!

Firma care lucrează la modernizarea şi extinderea reţelei de apă şi canalizare în Oraviţa continuă să-şi bată joc de toţi şi de toate. Oamenii au ajuns la limita răbdării şi ameninţă că ies în stradă! Sau mai bine spus în ce a mai rămas din stradă: şanţuri, gropi, pământ, bolovani şi foarte mult praf!   

 

Orăviţenii au luat foc când au aflat că firma Pfeiffer se pregăteşte să deschidă noi şantiere, chiar pe strada principală, mai exact, pe drumul naţional care traversează oraşul. Asta, înainte ca vreunul din şantierele deschise până acum să fie închis conform proiectului, şi anume, cu refacerea carosabilului şi a trotuarelor. Pentru că firma respectivă a lăsat numai haos în urma ei, oamenii au ameninţat că ies în stradă pentru a protesta faţă de modul în care se derulează lucrările. Administraţia locală nu mai tolerează de mult atitudinea celor de la Pfeiffer şi a formulat mai multe plângeri penale, pentru că angajaţii acesteia mai mult au distrus decât au modernizat şi extins. „Noi am reclamat peste tot, am făcut plângeri penale, iar acum am anulat avizul de spargere pe care îl dădusem. Am anulat avizul deoarece firma respectivă a spart vreo 20 de străzi şi nu a refăcut niciuna. Până nu vor reface străzile sparte, nu vor mai primi niciun aviz de la Primăria Oraviţa. Am aflat de intenţia oamenilor din oraş de a ieşi în stradă şi nu pot decât să le înţeleg nemulţumirile şi să le dau dreptate. Acum vor să spargă drumul principal. Cei de la Drumurile Naţionale trebuie să ştie că firma nu are buget pentru refacerea carosabilului. Vă daţi seama în ce situaţia riscăm să ajungem”, a declarat primarul Oraviţei, Dumitru Ursu.

Într-un final, se pare că reprezentanţii Pfeiffer au cedat presiunilor şi vor amâna spargerea drumului principal din Oraviţa. Practic, nu prea au încotro. Acum, toată lumea îi aşteaptă să vadă cum vor repara drumurile sparte până în prezent.

Comments

  1. anonymous says:

    Ba al dreaq ce dreptate dai tu la oameni Ursule. Esthi cu lugu lugu acum. Stim foarte bine negocierile tale cu firma asta pentru spaga. Acu ii lasi balta ti-r frica de furia pulimii, oricum ti se va infunda