Petru Vlădulescu se pregătește să țină piept primarului Ilie Hașcă la alegerile locale

Topleț este prima comună din județul Caraș-Severin în care a luat ființă o filială a Uniunii Salvați România, președintele organizației Petru Vlădulescu fiind și candidatul USR la alegerile locale din acest an.

Petru Vlădulescu este pensionar și spune că în ultimii ani a avut dorința de schimbare pentru că administrația publică locală este învechită, cu aceleași mentalități ale unui primar PSD care ocupă această funcție de 5 mandate.

Sunt absolvent al Universității Ecologice București – specializarea Științe Juridice. Timp de 27 ani mi-am desfășurat activitatea în cadrul Poliției de Frontieră, încercând mereu să dau dovadă de maxim respect, corectitudine și profesionalism. Acum sunt pensionar și intenționez să candidez la Primăria Comunei Topleț, iar reperele după care m-am ghidat în elaborarea planurilor pentru viitoarele alegeri locale și pentru următorii patru ani, au avut în centrul lor interacțiunea directă cu locuitorii comunei noastre.”, menționează Petru Vlădulescu.

Acesta își dorește o administrație publică eficientă și transparentă, implicând activ cetățeanul în luarea deciziilor și o infrastructură mai bună prin atragerea de proiecte pe fonduri europene și crearea de noi locuri de muncă.

Asistăm de prea mulți ani la derapajele administrației publice locale, a venit vremea să realizăm că doar împreună putem înfăptui lucruri frumoase pentru o viață normală.”, precizează Petru Vlădulescu.