Forţa Naţională a votat moţiunea. Un deputat de Timiş arată de ce Guvernul Orban trebuia să plece

Parlamentarii Partidului Forța Națională, prin vocea deputatului Marian Cucşa, au declarat că au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Orban.

Deputatul de Timiş, Marian Cucşa, şi-a făcut publică opţiunea printr-o postare pe Facebook, prin care arată motivele alegerii sale de astăzi. Cucşa s-a arătat contrariat de faptul că Guvernul Orban a refuzat să dubleze alocaţiile copiilor şi vrea să privatizeze sănătatea. Dar şi alte măsuri au stat la baza deciziei de a vota moţiunea de cenzură.

„Un guvern care refuză să pună în aplicare legea prin care se dubleză alocațiile copiilor, un guvern care vrea să privatizeze sănătatea românilor astfel încât numai cei cu bani să se poată trata, un guvern care se împrumută cu nemiluita, la dobânzi foarte mari, nu pentru a face investiții, nu pentru a face infrastructură rutieră, nu pentru a perfecționa învățământul sau cercetarea, nu pentru a crea copiilor noștri o viață bună, o țară înfloritoare, predictibilă, sigură este un guvern care trebuie să plece urgent de la cârma țării. Faptul că am trimis acasă un guvern PNL care a activat împotriva propriului popor este un pas foarte mare pentru democraţie, o șansă pentru economie, o șansă ca România să meargă pe un drum bun”, arată Marian Cucşa.

Deputatul mai spune că în următoarea perioadă va iniția discuții alături de partenerii politici care au votat moțiunea de cenzură pentru a găsi cele mai bune soluții pentru aducerea normalității în România.

„Forța Națională consideră că societatea românească trebuie reconstruită în deplină armonie cu spiritul politic european și euroatlantic, prin punerea în operă a unor reforme radicale care să asigure bunăstarea socială și integritatea morală, precum și prosperitatea economică individuală și națională”, îşi încheie Marian Cucşa postarea.