Petiție împotriva președintelui Colegiului Medicilor din România și doar atât!

untitled design set 970x90 px

Un locuitor al municipiului Caransebeș a realizat o petiție online, cu câteva luni înainte, pentru demiterea medicul Gheorghe Borcean din funcția de președinte al Colegiului Medicilor din România. Contestatarul nu spune cui adresează petiția și, deși a fost distribuită de aproape 700 de ori pe rețelele de socializare, a strâns doar 110 semnături până acum.

Cetățeanul spune că a realizat această petiție împotriva medicului Gheorghe Borcean, căruia îi atribuie funcția de șef de secție Chirurgie la Spitalul Municipal Caransebeș, deși din a doua zi de când managerul Adrian Cican a preluat funcția i-a demis pe toți șefii de secții, numind alți doctori în această poziție până la concursul pe post.

Propun demiterea doctorului Gheorghe Borcean, șeful secției de chirurgie din cadrul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș din funcția de șef al Colegiului Medicilor din România”, spune în petiția sa Roland Liviu Băran, un cetățean nelipsit de la ședințele de Consiliu Local pe care le transmite live. Primarul municipiului Caransebeș este unul dintre semnatarul petiției având ca motivație cităm: „Pentru că îmi poartă numele și îl face de râs!”

publicitate ziar expresb 1000x100

Întrebat dacă dorește să comenteze declarația primarului Felix Borcean sau despre solicitarea făcută online, chirurgul Gheorghe Borcean a spus doar atât: „Nu te bați cu noroiul care îți stropește manșetele, când umbli pe stradă!”.