Peste șase milioane de lei pentru o sală de sport cu peste 100 de locuri la Răcășdia

Comuna Răcășdia va beneficia de o sală modernă de sport, cu peste 100 de locuri, obiectivul urmând a fi ridicat pe terenul de sport din localitate, de către Compania Națională de Investiții.

Administrația locală a depus, săptămâna trecută, documentația necesară în vederea obținerii autorizației de construire, urmând ca, în cel mai scurt timp, să demareze și lucrările propriu-zise. Sala de sport care urmează a fi construită pe raza comunei este un obiectiv care beneficiază de sprijin financiar din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar de execuția și derularea lucrărilor se va ocupă Compania Națională de Investiții. „Am reușit să depunem săptămâna trecută documentele necesare pentru eliberarea autorizației de construcție, urmând ca după emiterea acesteia să demareze și lucrările propriu-zise. Amplasamentul către Compania Națională de Investiții a fost predat, iar valoarea investiției se ridică la 6,5 milioane de lei.”, ne-a declarat primarul comunei Răcășdia, Ilie Mirco Lechici.

Viitoarea sală de sport va dispune de un teren multifuncțional, vestiare, grupuri sanitare, precum și de o tribună cu 102 locuri.

leader board 728 x 90 px