Se topesc Drumurile Județene! Președintele Dunca, invitat să dezvolte Caraș-Severinul la +36 de grade Celsius!

Un angajat al instituției din subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin s-a dezbrăcat la bustul gol pentru a atrage atenția asupra condițiilor insuportabile pe care sunt obligați să le suporte el și colegii săi la locul de muncă!

Lucian Ionescu, unul dintre cei mai vocali critici ai președintelui CJ, Romeo Dunca, a renunțat la cămașă și s-a pozat dezbrăcat până la jumătate pe holul clădirii în care își are sediul Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin. A postat apoi imaginile pe rețelele de socializare, pentru a vedea toată lumea în ce hal de condiții se lucrează în instituția subordonată administrației Dunca. Ionescu a adus și un termometru al cărui mercur trece de 36 de grade Celsius. Apoi i-a lansat în spațiul public o invitație președintelui Romeo Dunca:

„Vă invităm la DDJ Caraș-Severin să vedem cum ne stă împreună la +36 de grade. Noi suportăm aceste condiții fără aer condiționat, fără apă din partea angajatorului, fără termopane (iarna) și fără multe altele… Peste toate, muncim zi de zi și ne facem treaba în continuare cu toate jignirile, amenințările și acuzațiile nefondate, până în ultima zi de lucru.”