Peste așteptări și nu prea!

CSM Reșița a trecut astăzi, pe propriul teren, cu scorul de 3-1 (2-1), de Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a treia a Ligii 2 de fotbal.

Rosso-nerii au un start excelent de sezon la revenirea Reșiței pe scena a doua a fotbalului românesc, dar rezultatele pozitive și, mai ales, jocul convingător, pot fi surprize doar pentru cei care nu cunosc ce s-a întâmplat vara aceasta în Valea Domanului. Antrenorul Leo Doană e foarte mulțumit de valoarea lotului de jucători, acesta fiind și motivul pentru care îl vom vedea mai puțin la marginea terenului și mai mult pe bancă, invers față de cum trăia tehnicianul meciurile din Liga 3.

După victoria categorică din primul joc al campionatului, 2-0 cu U Cluj, și punctul scos la Mioveni, un succes cu Pandurii părea o simplă formalitate. N-a fost chiar așa, pentru că oaspeții au deschis scorul pe contraatac, încă din minutul 4, prin Rașoveanu. Daniel Ene a adus însă lucrurile la normal după doar opt minute, iar Săulescu a adus Reșița în avantaj cu câteva minute înainte de pauză. În partea secundă, reșițenii și-au creat o mulțime de ocazii de gol, dar tabela a mai înregistrat o singură modificare, după o execuție superbă a aceluiași Ene, în minutul 76. O victorie fără dubii, după un joc entuziasmant pe alocuri, aplaudat de câteva mii de oameni, semn clar că Reșița e pe drumul cel bun, un drum pe care microbiștii în roșu și negru îl caută de atâta vreme.

„Îmi felicit băieții pentru victorie și pentru jocul prestat, pentru atitudine, pentru dăruire. Avem șapte puncte după trei etape, iar băieții sunt de lăudat. Stau mai mult pe bancă decât la Liga 3 deoarece am adus jucători cu calitate și am mai multă liniște acum. Oricine intră de pe bancă vine cu un plus. Am avut încredere în băieți și la 0-1, pentru că le cunosc valoarea, de asta am stat pe bancă. E un început de sezon peste așteptări, dar eu cunosc potențialul echipei, cunosc valoarea băieților și modul cum s-au pregătit. Avem motive să sperăm într-un rezultat bun și etapa viitoare cu Daco-Getica, iar la următorul meci de acasă, cu Rapid, cred că umplem stadionul!”, a declarat Leo Doană.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/