Peste 80 la sută dintre reșițeni îl susțin pe primarul Nelu Popa!

Ales edil-șef al Reșiței în vara lui 2016 de puțin peste 35 la sută dintre cei care s-au prezentat la vot, Nelu Popa i-a convins în mai puțin de un an pe majoritatea cetăţenilor să-i susțină inițiativele și proiectele!

Studiul comandat de Primăria Reșița și efectuat de Universitatea „Eftimie Murgu” a scos în evidență cifre foarte interesante, care confirmă oportunitatea proiectelor și strategiilor gândite de primarul Nelu Popa. Din cifrele făcute publice la începutul săptămânii rezultă că 88,8 la sută dintre reșițeni sunt de acord cu achiziționarea de către municipalitate a Hotelului Semenic. Aproape 88 de procente s-au pronunțat în favoarea achiziționării platformei industriale Mociur și transformării ei în zonă comercială și de agrement. Ceva mai puțini sunt reșițenii care ar fi de acord cu achiziționarea funicularului, dar și în acest caz procentul este foarte mare: 77,2 la sută. Același studiu arată că 80 la sută dintre cetățenii municipiului consideră necesară construirea unui mall. Și mai mulți, 81 la sută, și-ar dori în zona Mociur un aquaparc. Stadionul „Mircea Chivu” se vrea modernizat de un număr impresionant de reșițeni. 84,5 la sută și-ar dori un stadion modern, pentru activități sportive, dar și pentru concerte sau alte evenimente. Promenada pe malul Bârzavei este un alt proiect al primarului Popa care se bucură de susținere masivă. Doar 11 la sută dintre reșițeni nu-i văd rostul. În ceea ce privește modernizarea transportului public, mai exact reintroducerea tramvaiului, cu edilul-șef sunt de acord 85,5 la sută dintre cetățenii orașului.

Cu alte cuvinte, primarul Nelu Popa, proiectele acestuia, se bucură astăzi și de susținerea celor care i-au acordat votul în iunie 2016. De acum mai rămâne doar ca acestea să fie implementate.