Angajații Primăriei Reșița își așteaptă voucherele de vacanță

tichete de vacanta

Chiar dacă vara s-a încheiat, iar cei mai mulți dintre salariații Primăriei Reșița s-au întors cel mai probabil din concediu, aceștia urmează să primească câte un tichet de vacanță în cuantum de 1.450 de lei.

Aleșii locali au aprobat regulamentul pentru acordarea voucherelor de vacanță aferente anului 2022 pentru salariații din cadrul aparatului de specialitate al primarului, precum și pentru cei din serviciile publice cu și fără personalitate juridică din subordinea Consiliului Local Reșița.

Așadar, de acest drept beneficiază un număr de 773 de angajați, inclusiv personalul din cabinetele medicale școlare și cabinetele stomatologice, precum și asistenții personali/îngrijitori pentru persoanele cu handicap grav, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița, Andrei Apostol.

Valoarea unui tichet de vacanță este de 1.450 de lei, iar efortul bugetar pentru plata acestora este de 1.120.850 de lei.

Cu voucherele de vacanţă, salariații pot achiziționa pachete turistice complete din unitățile turistice afiliate de pe teritoriul României: agenții de turism, hoteluri, pensiuni, baze de tratament balnear și agrement.