Peste 5 milioane de lei pentru civilizație. Comuna Pojejena face investiții la capitolul necesitate, dar și aspect

Programul Național de Dezvoltare Locală 2 se axează, în comuna din Clisura Dunării, atât pe reabilitarea sediului Primăriei, cât și pe introducerea rețelei de canalizare menajeră în localitățile Șușca și Radimna.

Dacă la capitolul apă curentă oamenii din comuna Pojejena au spus „pas”, deoarece „majoritatea gospodăriilor au fântână în curte și oamenii nu erau dispuși să spargă ca să se branșeze la rețeaua de apă”, după cum explică edilul-șef Mira Radovancovici, nu același lucru se poate spune în cazul canalizării menajere.

Introducerea rețelei de canalizare menajeră este programată în localitățile Șușca și Radimna (valoarea proiectului fiind de 3.825.560,00 lei), localitățile Pojejena și Belobreșca beneficiind de aceste facilități încă din anul 2012.

celtic transilvania 1000x100px

Tot datorită fondurilor guvernamentale, și sediul administrației publice locale va beneficia de o nouă înfățișare, valoarea pentru „Reabilitarea, modernizarea și dotarea sediului Primăriei Pojejena” fiind de 1.175.406,00 lei.

„Mulțumim, pe această cale, Guvernului României, pentru sprijinul acordat comunității noastre”, punctează primarul comunei Pojejena, Mira Radovancovici.