Peste 30 la sută din lucrările de la „Economic” sunt gata!

Reprezentanții administrației publice locale au vizitat recent șantierul de la sala de sport a Colegiului Economic al Banatului Montan Reșița.

Potrivit Primăriei Reșița, lucrările au fost blocate vreme de aproximativ 6 ani, din cauza lipsei de bani. Odată ce proiectul va fi gata, sala de sport va fi una extrem de modernă, cu sală de fitness și sală de conferințe spațioase, la etajul superior.

„Prin acest proiect se reabilitează fosta sala de gimnastică de 430 de mp, se amenajează 3 grupuri  sanitare cu dușuri, magazie pentru materiale, extinderea casei scării, iar la etaj se amenajează o sală de fitness de 53 de mp și o sală de conferințe de 100 de locuri. Până acum s-a executat aproximativ 33 la sută din valoarea contractului. Suntem obligați să îl finalizăm până la finele anului și considerăm că ne vom încadra. S-au derulat până acum lucrări de demolare, de consolidare la structura de rezistență, au început compartimentările, s-a turnat planșeul, noi spunem că ne vom încadra în termene, a spus Titiana Cătană, director în cadrul Primăriei Reșița.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Primarul Mihai Stepanescu a explicat că a vrut să analizeze la fața locului stadiul lucrărilor derulate.

„După 6 ani, sala își așteaptă o nouă înfățișare și asta ca urmare a unui Program Operațional Sectorial în derulare în care noi am obținut o sumă destul de importantă, de peste 2,2 milioane de lei, din care contribuția administrației publice locale este puțin peste 290.000 de lei”, a spus edilul-șef.

Primarul a explicat că, pe lângă lipsa de bani, lucrările au trenat și din cauza terenului din imediata vecinătate a noii construcții, care a fost privat.

banner 970 x 250