FOTO. Angajații Primăriei Reșița sunt hotărâți să salveze vieți! 

Fiecare strop de sânge contează pentru salvarea de vieţi omeneşti, sunt de părere angajații administrației publice locale, care se află în prezent în plină campanie de donare.

Primăria Municipiului Reşiţa se alătură eforturilor Centrului de Transfuzie Sanguină din Reşiţa de a depăşi problemele cu care se confruntă în privinţa stocurilor deficitare de sânge şi demarează o acţiune umanitară în sprijinul semenilor. Până acum, 20 de angajați s-au prezentat la sediul instituției, dar campania se derulează și în zilele următoare.

donare sange donare sange primaria resita

Angajați de la toate direcțiile sunt hotărâți să se implice pentru a salva o viață. Acţiunea nu este prima de acest gen şi va continua şi în zilele următoare.

„Pe această cale, Primăria Municipiului Reşiţa face un apel la cetăţenii care doresc să doneze sânge să se adreseze Centrului de Transfuzie Sanguină din Reşiţa, la sediul situat pe Bd. Revoluţiei din Decembrie nr. 2, sau la telefon, la numărul 0255 220 882”, a spus Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al municipalității.