Peste 200 de vârstnici au sărbătorit cu mare fast Revelionul!

Gugulanii demonstrează încă o dată că știu să se distreze chiar și la vârste mai avansate. Dacă de sărbători au stat în principal cu nepoții la sfârșitul săptămânii, a venit și rândul lor să sărbătorească Revelionul.

Acțiunea a fost organizată de către Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor cu sprijinul Primăriei Caransebeș. Potrivit președintelui CARP Paraschiva Radu, este pentru al XVII-lea an consecutiv când se organizează Revelionul Pensionarilor. ,,Suntem foarte bucuroși că au venit la petrecere peste 200 de pensionari care se distrează parcă mai bine decât tineretul”, a menționat Paraschiva Radu.

vela la revelul pensionarilor

La petrecere a fost prezent și primarul Marcel Vela care a ținut să precizeze că această acțiune se organizează special un pic mai târziu față de sărbătorile tradiționale tocmai pentru că gugulanii mai în vârstă își împart timpul cu mare strictețe între nepoți, copii și gătit. ,,În experiența mea de primar văd în jurul meu, metaforic vorbind, pensionari tineri, pe fețele lor se simte optimismul, confortul că sunt oameni împliniți, dar și acea satisfacție a faptului că sunt cetățeni ai municipiului Caransebeș. Mereu vom fi alături de acești oameni extraordinari și le transmitem un gând bun, de sănătate și un sincer La mulți ani, a declarat primarul Caransebeșului Marcel Vela .

Petrecerea a durat câteva ore bune, iar participanții au plecat acasă cu zâmbetul pe buze.

banner 1000 x 100 hd