Peste 200 de tineri au luat cu asalt Primăria Reșița

Sala de ședințe a municipalității a fost neîncăpătoare în această după-amiază, după ce sute de tineri au fost convocați, ca să primească felicitări. Cu toții au împlinit sau urmează să împlinească frumoasa vârstă de 18 ani.

Bucuroși că au devenit cetățeni majori ai orașului, tinerii s-au prezentat cu mic cu mare să își ridice diplomele. Municipalitatea le-a pregătit cu multă atenție, astfel încât să nu rateze numele vreunuia dintre elevii liceelor reșițene. Tinerii au fost însoțiți de cadrele didactice, iar unii dintre aceștia chiar și de părinți.

Am împlinit deja 18 ani și mi-am sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni și de familie. Este un gest frumos că cei de la Primărie ne-au chemat aici, să ne ofere dimplome și felicitări”, a spus unul dintre tinerii prezenți astăzi în sală.

Edilul-șef, Mihai Stepanescu, i-a întâmpinat pe elevi cu șampanie și biscuți, astfel încât aceștia să simtă că au împlinit vârsta de 18 ani.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157632813752674″]

„Astăzi am posibilitatea să ofer diplome tinerilor noștri care au trecut deja în cea mai mare parte de vârsta majoratului. Sunt oaspeții noștri de astăzi, tineri în care ne-am pus bazele, cadrele didactice, dar și părinții lor pentru că, sper eu, vor aduce cinste părinților noștri. Le doresc succes tuturor pentru că e un drum anevoios al dezvoltării  intelectuale, un drum pavat cu obstacole, dar cu siguranță vor trece peste aceste greutăți și ne vor reprezenta cu cinste”, a spus astăzi primarul municipiului-reședință de județ.

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. Coana says:

    domnul primar Mihaitza, daca nu ati stiut, la sampanie se serveste pishcoturi. sau sti-ti dar nu stie Oana, ca napolitane sau biscuiti, ei ie totuna. Domnu primar sunte-ti un adevarat sex simbol al Resitei si apreciem ca ave-ti spiritul tinar. aratati misto cu costum si esarfa, da fara cravata… sexi, tari di tat

  2. john says:

    Nu stie Mishu de-astea. el stie ce e e un drum anevoios al dezvoltării intelectuale, un drum pavat cu obstacole! Haha, sa nu rad. pavat cu gropi plombate la rece in ploaie. e un adevarat ganditor Mishu. N-are cumva rude la Hamangia?

  3. Marian says:

    Bravo, primare! Promoveaza tineretul macar sa nu mai plece din tara!