Peste 20 de tone de aparate vechi adunate de la timișoreni

Peste 21.000 de kilograme de aparate vechi, defecte sau uzate au fost adunate direct de la locuințele timișorenilor, în ultima perioadă, în cadrul unei campanii care s-a încheiat miercuri cu o tombolă. Astfel, participanții au primit premii pentru că s-au implicat în acțiunea de curățenie din case și birouri.

Primăria Timișoara anunță că miercuri, 24 noiembrie, de Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, a fost încheiată campania de mediu „Curățenia municipiului nostru începe din casele noastre!”. Potrivit reprezentanților instituției, campania s-a dovedit a avea un real succes. Asta pentru că s-au înregistrat peste 470 de comenzi pentru preluarea deșeurilor electrice direct de la locuințele timișorenilor. În total, au fost colectate peste 21.000 de kilograme de aparate vechi, defecte sau uzate.

Campania de colectare a deșeurilor electrice s-a încheiat cu o tombolă cu premii pentru participanții la acțiunea de curățenie din case și birouri. Astfel, au fost acordate, prin tragere la sorți, zece bucăți fier de călcat, zece blendere de bucătărie, cinci uscătoare de păr, cinci mașini de găurit, două polizoare unghiulare și un aspirator cu sac.

leader board 728 x 90 px

Serviciul de colectare permanentă a deșeurilor electrice Timișoara rămâne în continuare la dispoziția timișorenilor ce doresc să se debaraseze simplu, comod și gratuit de deșeurile electrice din case, apartamente și sedii de firmă sau instituție. Pentru comenzi de preluare gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice de la domiciliu, persoanele fizice pot apela zilnic, de luni până vineri, numărul de telefon 0751 302 120 între orele 09.00 – 17.00! Echipa Serviciului de colectare permanentă a deșeurilor electrice Timișoara asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu”, a informat Primăria Timișoara.