Peste 2.300 de cărășeni vaccinați în septembrie vor primi tichetele de masă

tichete de masă

Ministerul Sănătății trimite în Caraș-Severin primele tichete de masă în valoare de 100 de lei pentru persoanele care s-au vaccinat anti-COVID-19. Este vorba despre cei care s-au imunizat în luna septembrie.

2.360 de cărășeni care au schema completă de vaccinare vor beneficia de tichete de masă în valoare de câte 100 de lei, adică cinci bonuri de 20 de lei. Persoanele care se încadrează pentru a intra în posesia acestor tichete sunt cele care s-au vaccinat începând cu data de 3 septembrie și până în 30 septembrie, aceasta fiind prima etapă în care se acordă bani de la Ministerul Sănătății pentru respectivele bonuri de masă, după care vor urma și alte tranșe. Direcția de Sănătate a județului Caraș-Severin a achiziționat, în acest scop, 11.800 de tichete de masă, în valoare de 236.000 de lei. Fiecare persoană va ridica tichetele de la centrul de vaccinare unde i s-a administrat vaccinul.

În municipiul Reșița, acolo unde s-a implicat Primăria în organizarea distribuirii de tichete, acestea vor putea fi ridicate dintr-un singur loc – Sala de Sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța”, la cele două centre de vaccinare. Acolo va exista o intrare separată și personal separat, desemnat de Primărie, pentru a se ocupa de distribuirea tichetelor. Acestea vor fi disponibile cel mai probabil începând cu săptămâna viitoare.

1000x100 casa brutarului

Celelalte centre de vaccinare din județ urmează să organizeze eliberarea acestor tichete, luând, de asemenea, măsuri de protecție, pentru a nu periclita activitatea de vaccinare.