Peste 150 de liceeni, cetățeni majori

Elevii claselor a XII-a de la liceele reșițene s-au prezentat la Casa Municipală din oraș, ca să primească diploma de cetățean major. Aceștia au fost însoțiți de cadrele didactice și au așteptat în liniște să primească distincția.

Diplomele de cățeni majori se acordă de ani buni la Reșița, iar cei mai tineri oameni maturi ai orașului se simt la fel de bine ca și cei din generațiile anterioare, atunci când le primesc și sunt felicitați într-un cadru festiv.

Liceenii de la „Bastilia”, aviatorii de la „Traian Vuia”, studiincioșii de la „LMF”, „Mircea Eliade” și „Economic” au fost prezenți la Casa Municipală, ca să își ridice dimploma. Emoționați și bucuroși pentru diplomele pe care le primesc, tinerii au așteptat să intre în sală. Ceremonia a fost scurtă, după care edilul-șef, Mihai Stepanescu, i-a invitat la un pahar de suc dacă tot au venit până în centrul orașului.

„Țin să vă felicit că pentru vârsta frumoasă pe care ați împlinit-o. Felicitări părinților voștri și dascălilor care v-au format ca oameni. Reșița are nevoie de tineri și de cetățeni maturi!”, a spus primarul la ceremonia de înmânare a diplomelor.