Alertă de gradul zero la baza sportivă Gloria

Angajații de la baza sportivă Gloria au sunat la 112, ca să anunțe că un șarpe de aproximativ jumătate de metru a intrat în vestiarul jucătorilor. Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului.

În jurul orei 19.30, angajații Clubului Gloria au sunat la 112, după ce jucătorii care au ieșit de la antrenament le-au spus că au văzut un șarpe intrând în vestiar. “Copiii au țipat. Eu eram în apropiere, iar unul l-a presat cu piciorul. Șarpele s-a strecurat în vestiar”, a spus magazionera clubului. “Oamenii m-au sunat, iar eu am anun’at la 112 ceea ce se întâmplă. Este destul de periculos. Mâine niciun elev nu va avea acces la vestiare”, a spus Gabriel Stănucă, președintele secției fotbal.

Pompierii au venit dotați cu saci, lopeți și răngi, însă au scotocit în zadar încăperea. Pentru că nu au dat de urma șarpelui, aceștia au dat jos până și lambriurile de pe pereți, ceea ce este convenabil chiar și pentru angajați. Asta pentru că vestiarul urmează să intre într-un amplu proces de reabilitare. “Nu am găsit șarpele, dar vom continua căutările mâine. Până atunci, accesul este limitat”, a spus pompierul Alexandru Neagu.