FOTO: Reșița are cel mai înalt pom de Crăciun din zona de vest

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În pragul sărbătorilor de iarnă, în municipiul reședință de județ s-a dat startul iluminatului festiv, specific sărbătorilor de iarnă. Într-o atmosferă caldă, în ciuda frigului de afară, reșițenii prezenți aseară în centrul orașului au cântat colinde și au luat parte la un spectacol susținut de vedetele Crăciunului: copiii.

Zeci de locuitori au participat în centrul municipiului Reșița la aprinderea luminilor de Crăciun. Atracția principală a fost bradul uriaș, care, potrivit autorităţilor, este cel mai mare din zona de vest a țării.

Spiritul sărbătorilor de iarnă se va simți în întreaga lună decembrie și „strălucește” în cele peste 15.000 de beculeţe care împodobesc centrul și bulevardele orașului.  Ziua de Moș Nicolae a fost transformată într-o adevărată sărbătoare. Concertele și darurile pentru cei mici i-au încântat pe cei prezenți la momentul festiv.

Copiii au fost în culmea fericirii când pe scena din fața Consiliului Județean și-a făcut apariția Moș Nicolae, încărcat de daruri. „Mi-au plăcut mult bradul și luminițele, iar Moșul a venit ca în fiecare an încărcat cu surprize pentru noi”, a declarat un prichindel entuziasmat. Invitați de seamă au fost micuții talentați ai corului „Menestrelul” al Palatului Copiilor şi Elevilor.

promovare banner maxagro

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157638435419705″]

Mii de lei pentru sărbătoare

Potrivit oficialilor municipalității, Primăria Reșița a investit anul acesta 60.000 de lei în iluminatul festiv. Administraţia locală a achiziţionat elemente decorative noi: ţurţuri luminoşi, furtun luminos, şir luminos, steluţe 3D, capiteluri stâlpi, figurine pentru stâlpi și globuri pentru brad.
De asemenea, o serie de decoraţiuni au fost realizate, în regie proprie, de Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local. Elementele decorative noi au fost montate alături de cele existente din anii anteriori pentru a conferi o notă festivă oraşului, în apropierea sărbătorilor de iarnă.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/