Peste 12.600 de pachete cu alimente – distribuite persoanelor defavorizate din Caraș-Severin

Cuib de vise 1000x100

Peste 12.600 de pachete cu alimente au fost distribuite în localitățile din Caraș-Severin la începutul acestei luni. Ele vor avea ca destinatari finali persoanele defavorizate.

Distribuția către unitățile administrativ-teritoriale din Caraș-Severin a pachetelor cu alimente aferente Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, program al Uniunii Europene, a avut loc în perioada 3-8 martie.

Numărul de pachete distribuite la nivel de județ este de 12.625 de pachete care conţin făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc, compot de fructe.

STPT job 1000x200

Beneficiarii finali sunt persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, precum și persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă.

Distribuția în fiecare localitate se realizează în termen de 45 de zile calendaristice de la recepţia pachetelor cu alimente pentru beneficiarii finali din categoriile venit minim garantat și alocaţie pentru susţinerea familiei și în continuare în termen de 15 zile calendaristice pentru celelalte categorii.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/