Peste 100 de camere vor supraveghea comuna Dudeștii Vechi

camere supraveghere dusestii vechi

În comuna Dudeștii Vechi se va extinde sistemul de supraveghere video. Vor fi instalate peste 100 de camere pe stâlpii din localitate.

Pentru sistemul de monitorizare si siguranța spațiului public, autoritățile locale vor cheltui aproape 1,7 milioane de lei. Banii provin din Planul Național Redresare și Reziliență.

„Obiectivul principal al proiectului este creșterea siguranței și prevenirea criminalității în localitate și în satele aparținătoare. De asemenea, se dorește posibilitatea înregistrării și stocării imaginilor video a persoanelor, autovehiculelor și utilajelor care trec prin zonele respective, cu posibilitatea identificării ulteriore a acestora, în funcție de situațiile generate. Prin implementarea acestui sistem de supraveghere video, comuna Dudeștii Vechi își propune să reducă rata criminalității și să protejeze obiectivele, bunurile și valorile împotriva oricăror acțiuni ilicite. Principalul scop urmărit prin implementarea sistemului de supraveghere este acela de a ajuta autoritățile în activitățile specifice de asigurare a ordinii și liniștii publice, protejarea obiectivelor de interes public și paza acestora”, aflăm din caietul de sarcini aferent licitației.

În proect se prevede și  montarea a 3 stații publice de încărcare a autoturismelor electrice.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Ofertele se pot depune pnă în 27 iunie. Echipamentele trebuie livrate și montate în 12 luni.

 

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/