Romeo Dunca: Trebuie să golim conturile de la Direcția de Drumuri Județene!

dunca drumuri

Învins în alegerile locale de Silviu Hurduzeu, căruia îi va preda în toamnă fotoliul de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca grăbește ritmul lucrărilor pe drumurile județene!

Romeo Dunca nici nu demisionează din funcție înainte de încheierea mandatului, nici nu o lasă mai moale. Ba dimpotrivă. Înainte să plece de la șefia administrației județene, vrea să se asigure că rămâne ceva în urma sa. „Eu rămân până în toamnă, sunt un om de cuvânt și dacă am spus ceva, fac. Rămân până în octombrie. Trebuie să golim conturile de la DDJ, pe care le-am alimentat cu banii făcuți economie de către noi. Vom face toate acele lucrări pe care le-am început, pentru că vreau să las județul cu banii de la DDJ deja cheltuiți și cu straturile de asfalt pe drumurile județene! Ăsta este cel mai important lucru fiindcă următorii ani cine știe cum vor fi vom fi!”, a spus Dunca.

Potrivit încă președintelui CJ, se va finaliza cât de curând asfaltarea de la Târnova până la centura Reșiței, toți cei 9 km, va fi finalizată lucrarea la Dalboșeț – Șopotu Nou și va începe lucrarea de la Sichevița – Padina Matei – Gârnic. „Vom face tot ceea ce este în programul de investiții. Am zis că terminăm de asfaltat și la Doclin, chiar dacă nu au fost voturi acolo. Noi nu am făcut-o pentru voturi, noi am făcut-o pentru oamenii care locuiesc acolo. Dacă un singur om are o problema acolo, noi trebuie să intervenim. Vom asfalta și vom termina și extravilanul Delinești – Apadia și Apadia – Valeadeni, deși acolo cei 450 de flotanți au votat cu PSD. Promisiunea mea e nu este față de cei care au votat PSD sau PNL, ci este față de locuitorii amărâți de acolo, care stau de ani în noroi. Rezolvăm absolut tot ceea ce am promis!”, a adăugat Romeo Dunca.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Se rezolvă și problema podului de la Dognecea, precum și a celui de la Slatina Timiș. Iar dup ce se finalizează lucrările la Șopotu Nou și Târnova se va interveni pe Bocșa – Ocna de Fier – Dognecea.  „Și această lucrare a fost deja antamată și e cuprinsă în ordinul de începere. Vom începe și proiectarea la reparație de la Dognecea – Lupac, unde există bani puși la dispoziție încă de anul trecut, 8,5 milioane de lei. O să vedeți că lucrările astea se vor încheia!”, și-a luat angajamentul Romeo Dunca.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/