Pesedistul Bogdea s-a încurcat în bani!

Acuzat de social-democrați că a cheltuit banii pe prostii, managerul SC Transal Urbis SRL Caransebeș, Ovidiu Chimigeriu, arată că aproape că a dublat parcul auto în ultimii trei ani, cu scopul de a reduce cheltuielile cu transportul deșeurilor.

În urma rezilierii contractului cu firma care ar fi trebuit să aducă două microbuze în Caransebeș și nu a respectat acel contract, cele două autovehicule au fost cumpărate de la o altă societate și au mai rămas și bani, care au fost investiți în achiziția unei autoutilitare, spune Chimigeriu. „Deși consilierul PSD Florin Bogdea spune că nu am făcut investiții la Transal, eu vă asigur că am făcut o economie de la microbuze de 62.000 de lei, sumă pe care am folosit-o ca avans la achiziția unui camion în leasing pe 2 ani, de care ne folosim la transportul zilnic al gunoiului la deponeul de la Drobeta Turnu Severin. De unan și două luni noi transportăm gunoiul la Severin și este un lucru foarte bun pentru că așa putem face economie la buget”, a menționat managerul Transal.

Potrivit acestuia, Florin Bogdea confundă fondurile când spune că a cumpărat o camionetă de 100.000 de lei. Acea camionetă se folosește la transportul deșeurilor care sunt selectate și nu la altceva, așa cum insinuează social-democratul.
„Noi aici vorbim de un camion de 30.000 de euro, pe care-l achităm în tranșe, până anul viitor în februarie, plus remorca și containerele. Noi am solicitat sprijin la Primăria Caransebeș pentru realizarea unui proiect european pentru achiziția de pubele, la cele două adrese înaintate s-a răspuns negativ. Vreau să spun că pubelele sunt neschimbate de 10 ani pe platformele amenajate și reparăm la ele toată ziua”, a mai declarat Ovidiu Chimigeriu.
În urmă cu doi ani, Transal Urbis a achiziționat aproape 400 de pubele noi, care au fost amplasate în cartierele noi ale Caransebeșului, Racoviță, Aeroport și Teiuș.