Șefa PSD Caraș-Severin i-a numărat milioanele lui Cioloș!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Luminița Jivan dă de pământ cu liderul PLUS, Dacian Cioloș, acuzându-l că a ratat zeci de milioane de euro din fondurile europene puse la dispoziția României!

Deputatul PSD susține că actuala guvernare PSD-ALDE continuă să repare sau să rezolve probleme rămase de pe vremea guvernării democrate. „Un nou exemplu din domeniul fondurilor europene vine să confirme de ce Guvernul Cioloș e numit și guvernul zero. 77,4 milioane de euro, atât au rămas necheltuiți din ediția precedentă a apelului POR, axa de finanțare 21A lansată în 2016. Acest apel de proiecte s-a deschis în data de 27 iulie 2016, fiind puși la bătaie 234 de milioane de euro, din care 199 milioane de euro, de la Comisia Europeană și 35 milioane de euro, din bugetul de stat. În data de 8 iulie au reînceput înscrierile, până în 8 noiembrie întreprinzătorii români care au microînterprinderi și care au nevoie de finanțare se pot înscrie pentru a acesa aceste fonduri europene pentru susținerea și dezvoltarea activității. Se alocă între 25.000 si 200.000 de euro prin Programul Operațional Regional”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin.

Aflat pe val cu Alinața USR-PLUS, Dacian Cioloș e atacat încă o dată de Luminița Jivan. Tot pe tema absorbției fondurilor europene. „Guvernarea Cioloș nu a reușit acreditarea niciuneia dintre cele zece autorități de management obligatorii pentru atragerea fondurilor europene! Din această cauză, România a plecat cu un handicap de un an și jumătate întârziere în absorbția fondurilor europene. Acreditarea autorităților de management a fost reușită și încheiată de guvernarea PSD, în anul 2017, în luna august. De atunci și până acum, România a ajuns la 30% grad de absorbție, aproape de media Uniunii Europene”, a afirmat Luminița Jivan.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/