Pesediștii nu cred și nu își doresc demisia primarului liberal Adrian Torma!

untitled design set 970x90 px

Nicolae Beg, primarul PSD al comunei Marga, omul care le cam spune pe față de fiecare dată, a reacționat public după ce liberalul Adrian Torma a anunțat că va renunța la funcția de primar al orașului Moldova Nouă, scârbit fiind de ceea ce înseamnă astăzi lumea politică.

Imposibil de oprit atunci când are ceva de spus, indiferent că e vorba despre adversarii politici sau chiar despre liderii PSD, așa cum a fost cazul lui Liviu Dragnea, Nicolae Beg i-a făcut câteva recomandări prietenului său, Adrian Torma, și i-a cerut să aibă răbdare. Cu alte cuvinte, să renunțe la ideea demisiei. „Eu nu cred în demisia pe care o tot anunți. Văd la ce exagerări, lucruri nedrepte și nedemne pentru tine ai ajuns. Am fost la CNI, la ministere, unde ușile ți s-au deschis, pentru că ele nu rămân tot timpul deschise. Dar în această funcție cu toții trebuie să avem răbdare, lucrurile nu se întâmplă peste noapte. E nevoie de multă muncă, discuții, negocieri, proiecte riguroase. Nu știu cât de complete au fost proiectele depuse pe PNDL, dar știu că nu te poți prezenta la minister doar cu un deviz general, fără anexe, fără documentație completă. Consiliul Județean, de exemplu, nu a ținut cont de culoarea politică, sunt primării liberale care au primit bani, unele care au chiar mai multe proiecte acceptate la finanțare pe PNDL”, i-a scris Beg lui Torma.

Primarul comunei Marga i-a mai transmis edilului din Moldova Nouă că nu trebuie să arunce cu noroi sau să se plângă de situația în care a găsit Primăria, pentru că niciunde nu stau lucrurile mai bine la început de mandat. „Fiecare om vine cu gândirea lui, cu viziunea și strategiile proprii. Nu poți să spui că ai găsit dezastru, când știu că Primaria a avut bani, față de altele unde chiar a fost sub orice critică. Dacă provii din mediul privat nu înseamnă că o să ai succes garantat într-o funcție publică. Lucrurile sunt mai complicate. Indiferent de decizia pe care o vei lua, tot prietenul meu vei rămâne. Înainte să arucăm cu pietre, hai să ne asigurăm că avem totul pus la punct la noi în ogradă”, i-a mai transmis Beg primarului Adrian Torma.