Pesediștii au scufundat bazinul de înot de la malul Dunării! Colacul de salvare e la Luminița Jivan!

Consilierii PSD și cei ai Partidului Verde au votat împotriva ridicării unui bazin de înot de către Compania Națională de Investiții, în zona Iagodăriei! Primarul Torma nu mai înțelege nimic, votul negativ al social-democraților bulversându-l pur și simplu, în condițiile în care între el și șefa PSD Caraș-Severin e o relație specială!


Programul „Bazine de înot”, finanțat de Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții, are drept scop construcția de bazine de înot, finalizarea structurilor începute și reabilitarea bazinelor de înot acolo unde există. Moldova Nouă are șansa să intre în acest program, numai că, ieri, aleșii PSD, completați de cei ai Partidului Verde, s-au opus prin vot investiției. Un vot surprinzător și greu de înțeles din cel puțin două motive. În primul rând, să refuzi un bazin de înot în condițiile în care în Moldova Nouă nu sunt astăzi prea multe de făcut e prostie, nimic altceva. Totuși, e vorba despre un bazin de înot pentru toți copiii, nu o piscină în curtea primarului Torma! În al doilea rând, liberalul Adrian Torma a ridicat-o în slăvi de fiecare dată când a avut ocazia pe deputata Luminița Jivan, noua șefă PSD Caraș-Severin. În ciuda susținerii reciproce de care s-au asigurat cei doi, social-democrații din Moldova Nouă au scufundat bazinul de înot încă din faza de proiect.

„Cel mai grav este faptul că, după susținerea acordată de chiar șefii PSD orașului Moldova Nouă și, implicit, mie, am ajuns în situația de a preda Companiei Naționale de Investiții un teren, unde se poate construi un bazin de înot! Evident că asta nu-nseamnă că, de mâine, ne apucăm de construcție, dar faptul că vom preda amplasamentul ne creează speranța că, într-un termen relativ scurt, vom avea acest obiectiv foarte important. Surprinzător este faptul că Guvernul dorește să ajute Primăria Moldova Nouă, la fel și liderii politici de la nivel de județ! Aceștia încearcă să sprijine orice acțiune pe care eu o interprind! Însă, politicienii din Moldova Nouă, aici mă refer la cei de la PSD și cei ai Partidului Verde, nu-și doresc un bazin de înot pentru comunitate!”, anunță primarul Torma.


Apropierea lui Torma de PSD, nefirească pentru mulți dintre colegii lui liberali, n-a adus nimic bun. Cel puțin nu în cazul bazinului. Consilierii locali PSD, unii dintre ei cadre didactice (!), au curmat visul copiilor fără să țină cont de promisiunile pe care și le-au făcut Luminița Jivan și Adrian Torma. ,,Se uită prea mult la televizor, pe la diferite canale, cum ar fi Antena 3, România TV și cred că, dacă sunt războinici, dacă se opun la orice, au dreptul să facă ce vor ei cu votul obținut din partea cetățenilor. Acest proiect trebuia votat neținând cont de partidele politice! Și asta, încă o dată dovedește că, așa-zisul cor al bocitoarelor, al zvonacilor, care mă vedea pe mine sau pe alți colegi PNL trecând la PSD, nu are nicio relevanță, arată că nu suntem într-o zonă de acest gen!”, a mai comentat Torma.

Edilul-șef spune că în spatele refuzului aleșilor PSD – Partidul Verde se află doar orgolii personale, în niciun caz rațiune sau acțiuni în folosul cetățenilor, așa cum toți aleșii au votat cu mâna pe Biblie. Orgolii prostești! „Dintre cei cinci consilieri PSD, doi, chiar trei ar fi votat proiectul. Este vorba despre domnul Bojinco Stanoevici, care are doi nepoței, și domnul Gioca Ianoșevici, care are și el doi copii. Și domnul Ion Dăneț ar fi fost de acord! Se vedea în privirea lui. Singura pătimașă de acolo, care simțea o stare de fericire prin a se opune primarului, este Lavinia Almăjan, care, prin tot ceea ce poate, obișnuită cu stilul de haită din perioada 2012-2016, impune colegilor să nu voteze proiectul bazinului de înot!”, acuză Torma. Colacul de salvare e acum în mâinile Luminiței Jivan!