Mărțișor de 2,25 milioane de euro! De la Torma și Maxim, pentru liceul din Moldova Nouă!

Primarul Adrian Torma și-a pus astăzi semnătura pe un contract de două milioane de euro, bani care vor crea condiții occidentale pentru elevii Liceului „Clisura Dunării”!

Edilul-șef din Moldova Nouă are tot mai mult lipici la banii europeni. Astăzi, Torma a fost la Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, din Timișoara, unde a semnat cu directorul Sorin Maxim un nou contract de finanțare. De data aceasta, pentru modernizarea liceului din oraș. Este vorba despre eficientizarea energetică a Corpului A al liceului, cu sala de sport și centrala termică, pentru care vor fi cheltuiți 2,25 milioane de euro.

„Este al treilea proiect european semnat și avem încă cinci proiecte în precontractare. În scurt timp vom semna contractul și pentru Corpul B de la Generală 4. Ca și fost elev al LTCD Moldova Nouă este o deosebită onoare pentru mine să fac parte din acest proiect, mai ales că fetița mea este elevă în acest moment. Mulțumesc noii echipe de accesare proiecte europene în Primărie, care a muncit extrem de mult pentru acest proiect. Mi-aș fi dorit să avem aceeași deschidere și la proiectele finanțate de Guvernul României, dar niciodată nu este prea târziu”, a declarat Adrian Torma.