„Dragnea cumpără și vinde tot!”

Liderul social-democrat a fost desființat de foștii săi colegi de partid, chiar înainte de sosirea sa la Reșița, de astăzi, pentru a o înscăuna pe Luminița Jivan președinte peste pesediștii din Caraș-Severin!

Parlamentarii Ion Mocioalcă și Adrian Țuțuianu, care au fost executați de Liviu Dragnea după ce au petrecut fiecare mai bine de două decenii în PSD, au dezvăluit cum reușește șeful social-democrat, deși are o cotă de încredere de maximum 5 procente, să controleze absolut tot. „Toți cei care au criticat ceea ce se întâmplă în PSD, astăzi nu se mai regăsesc în acea echipă. Ponta a fost dat afară, Grindeanu la fel, Mocioalcă a fost forțat să plece din partid. Și foarte mulți alții. Tudose nu s-a mai simțit nici el bine acolo. Marian Neacșu a fost dat afară, înaintea lui mulți alții, începând cu Zgonea și Chirică. În plus, Dragnea este un foarte abil negociator în interior. Cumpără și vinde orice! Domnul Cuc a fost numit ministru la Transporturi ca să nu plece la Pro România. La șase luni îi schimbă din nou”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu. „Dragnea cumpără și vinde tot! Cati Andronescu a fost pusă la Educație să nu plece la Pro România!”, a completat deputatul Ion Mocioalcă, secretar general al Pro România.

Cei doi parlamentari plecați din PSD din cauza lui Liviu Dragnea au vorbit și despre modalitatea prin care acesta ține filialele locale în mână. Mai mult de zece filiale județene PSD au președinți interimari. „La prima mișcare, venea în CEx și îi trimitea acasă. Sunt oameni dependenți de Dragnea pentru a rămâne pe funcții! Iar pe alții îi cumpără, mai un grup de prietenie, mai o deplasare în America, e foarte abil la chestiunea asta! Dacă pupam inelul, și Mocioalcă, și Țuțuianu puteau fi astăzi în PSD”, a mai declarat senatorul, care s-a alăturat și el partidului condus de Victor Ponta.

Filiala PSD Caraș-Severin este una dintre cele care au avut până astăzi președinte interimar. Liviu Dragnea vine la Reșița în această dimineață pentru a vedea cu ochii lui cum toată lumea îi respectă orbește impunerile. El a pus-o președinte pe Luminița Jivan și toți pesediștii cărășeni vor ridica mâna astăzi, fără excepție, pentru ca statutul de președinte interimar să fie înlocuit cu cel de președinte ales.