Atacuri dure la adresa liderilor USR Timiș! Nicolae Robu: „Unii sunt așa limitați la cap că degeaba le explici, nu înțeleg nimic!”

Liberalii au criticat dur, vineri, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL, comportamentul liderilor USR Timiș. Nu au experiență politică, unii dintre ei sunt limitați la cap și nu au avut o conduită rațională față de PNL – sunt doar câteva puncte de vedere expuse de Nicolae Robu și deputatul Pavel Popescu. 

Edilul Timișoarei s-a arătat nemulțumit de atitudinea liderilor USR Timiș, despre care a spus că în loc să atace PSD și să ajute opoziția, ei slăbesc opoziția. „Dacă ne uităm în urmă, liderii USR nu au avut o conduită rațională față de PNL. Dacă noi ne dorim să înlăturăm PSD de la putere, cred că e la mintea găinii, nu a cocoșului, că nu putem să facem decât împreună treaba asta. M-ați auzit să ies ofensiv la adresa lor? Niciodată. Ei mă calomniază pe mine non-stop. Unii sunt așa limitați la cap că degeaba le explici, nu pricep nimic!”, a spus Robu.

Nicolae Robu a mai declarat că există o mare diferență între conducerea USR Timiș și membri. „Ați auzit vreodată vreo critică a acestor lideri USR la adresa PSD-ului ca partid, aici, în plan local? Adică se boicotează proiectele de către PSD. Ați auzit vreodată vreo luare de poziție? Vreo critică la adresa celor care fac așa ceva? Niciodată! De fapt, ei în slujba cui sunt? Că membrii, simpatizanții USR, e limpede ce își doresc și au tot respectul meu. (…) Mi se pare că o asemenea discrepanță între liderii unei organizații și simpatizanții săi nu a existat niciodată. Eu nu am auzit în România din 90 până azi”, a mai adăugat edilul.

Și deputatul Pavel Popescu s-a dezlănțuit. „Cred că liderii USR nu cunosc suficientă politică. Este un fapt. Nu contestă nimeni profesionalismul membrilor USR și al celor prezenți în acest partid, dar am avut exemple majore în care ni s-a demonstrat că nu cunosc suficientă politică. Și e normal, e un partid nou. Cine dă în aceste zile în PNL este un prost. Credeți-mă. (…) Cine dă în PNL și nu dă în PSD nu are minte”, a spus acesta.