Pesediștii au pierdut procesul la Curtea de Apel! Investițiile la ștrandul din Caransebeș, perfect legale!

Grupul PSD Caransebeș din Consiliul Local a fost contrazis de instanța de judecată. Curtea de Apel Timișoara a respins acțiunea reclamanților Bogdea, Dascălu și Ardelean, consilieri PSD care au contestat în instanță modalitatea de organizare a unei ședințe de Consiliu Local și aprobarea doar de către consilierii liberali a unor proiecte de hotărâre privind investiții la ștrandul din municipiu.

Juriștii Primăriei au apărat cauza atât la Tribunalul Caraș-Severin, cât și la Curtea de Apel și dacă aleșii locali social-democrați dădeau aproape sigură reușita în acest caz nemaiîntâlnit în istoria Consiliului Local, iată că au pierdut procesul definitiv.


leader board 728 x 90 px

Curtea de Apel a admis recursul declarat de „recurenţii–pârâţi Consiliul Local al Municipiului Caransebeş şi Primarul Municipiului Caransebeş, împotriva Sentinţei civile nr. 1175/23.10.2018, pronunţată de Tribunalul Caraş-Severin în dosar nr. 3590/115/2017, în contradictoriu cu intimaţii-reclamanţi Ardelean Gavrilă, Dascălu Valentin şi Bogdea Constantin Florin. Casează în tot sentinţa atacată şi rejudecând cauza, respinge acţiunea reclamanţilor. Fără cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică din 26.03.2019”.

Reamintim că Tribunalul Caraș-Severin a dat câștig de cauză grupului PSD Dascălu, Bogdea, Ardelean, cei care au contestat în instanță organizarea ședinței de Consiliu Local la care s-au aprobat în absența celor 9 consilieri locali social-democrați mai multe investiții la ștrand. Cu toate acestea, ultimul cuvânt l-a avut Curtea de Apel Timișoara, unde sociali-democrații au pierdut procesul.

CITEȘTE ȘI: INEDIT. O investiție a Primăriei Caransebeș ar putea fi anulată de Curtea de Apel!